Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent...





Jag reste mej
Såg mej aldrig om


Det var aldrig vi
Bara du...



Jag såg det klart


Alldeles för sent...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-26 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders