Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET är jag

Blodet som pumpar
i mina ådror...

Ådror du känner
varje millimeter av..

Pulsen du känner...
varje gång...


DET är jag




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-26 12:29



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jättegillar denna! Härlig liten dikt:-)
2009-11-02

  Line W
Väldigt vackert! Kram
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders