Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardröm i Köln

till minne av Rolf Dieter Brinkmann

 

Nu slumrar barnvakten till
men vaknar med ett ryck ur en ruggig dröm

      han såg inga kvinnoben på stranden

               inga kvinnoben att sära
               inga ömma sköten att tränga in i
               bara lockande runda höfter
               hos sjöjungfrur

 

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-10-26 17:01



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Vilken jävla tanke då, har sjöjungfrur sköten eller är de eviga oskulder är det därför de heter SJÖJUNGFRUR och hur blir de då fler, är de delbara som någon form av amöba-toffeldjursvariant och finns de och barnvakten där, mums, tyska poeter är sTorslam, det fan kastas i nyllet, synnerligen förtjust blev jag och du du du du jag har en som heter Doktor Karneval här i hyllan och vafan tjena hoho! Vilket flin jag fick då :)
2009-10-26

    Melona
fan,

den här känns
och du skriver så
vackert, förunderligt

sjöjungfrur
ja, det är något
alldeles särskilt med det våta.

fint. rött. vått.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP