Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment 2

hos dig

tickar på

stora - små
närhet

varsamt
påstående bortgång

framåt - fallgroppar

utan tankar
stövlar - överfaller - rycker loss

din närhet
vadar långsamt

i presens
sover barnet

egoism trevar
apatiska spegelbilder

här lever du...




Fri vers (Fri form) av Jesper E VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 20:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
....och just då inser jag att det är bra på ett lite "mådåligt sätt"
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP