Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rasism

Hon väntar
på att dom skall dra ut hennes hörntand

hennes liv blottas
dom ska våldta hennes bank konto
skända hennes namn

Hennes tänder skall ställas ut
och hatas

hon har ju varit i
Amerikas Förenta Stater

den djäveln.....
den djäveln.....




Fri vers (Fri form) av Jesper E VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-10-26 20:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett land som ju verkligen har ett rasistiskt förflutet.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP