Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment 4

rädsla.....
väntan tickar långsamt

vanärande - frånvarande

avhållsamhet - släcka

förlamande arbete - hjärtklappning
explosioner - migrän

lyckas du
liten ömsint - ett barn

försöka leva - föräldrar
klockor - inte tid

vägvisare - fortskaffningsmedel
tecken - inte årstid

avpolletering- uppsagd
sova - vila - vänta

det tickar fortare
varsamt medveten - kanske, ej troligt

vågat vacklande - STOP!
här ligger alla med varandra

lyssna - känna - finna
var?

Nu är du framme.




Fri vers (Fri form) av Jesper E VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP