Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg att allt _är_ väl

Vakna först, allt är väl
Sug av din man
Allt ÄR väl
Väck barnen
ALLT är väl
Gör frukost, läs tidning
Drick ditt te
Håll käften
Allt är VÄL
Gå till jobbet
Slicka röv, hoppas på det bästa
(Jag lovar)
Gå hem
Gör mellan mål åt barnen
Laga middag
Kyss din man välkommen hem
Ät middag
Schasa ungarna i säng
Diska
(att allt)
Duscha, raka bort allt oönskat
Lägg upp dig för din man
(är)
Svälj och le
(bara bra.)
Dröm dig bort
Det är bra nu




Fri vers (Fri form) av Mika Boström
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 12:44



Bookmark and Share


  miraas
Tycker om den här. Den är hård.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström