Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lessnar ur (som alltid)..


Att peka med
hela handen

Alltid vara den som
står längst fram!

En som brinner
för andra...

Är det något
att sträva efter?

Problemet jag har
är att jag snabbt blir
less...

Vill ha nya kickar
Nya mål...
Inga stora som märks...

Men... Just nu...
Tristess...

Tristessen är min
näst största
fiende...

När den slår till
kommer håglösheten
och likgiltigheten...

Jag blir kall...
För ALLT!

Men jag vet!

Jag har en väg
att gå...

Framåt! Tills jag
når slutet...

Den vägen är krokig
och besvärlig.
Som alltid...

För vad säger att
den skall vara enklare
än det jag just
passerat?

Faktum är att
jag fullkomligt skiter
i det...

För...
Så här är det:

Jag vet!

Jag kan!

Jag vill!


Jag tänker fan göra det också!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-27 16:52



Bookmark and Share


  peter markurth
bra flyt
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders