Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirrus



Idag har någon
skrapat av himlens bakbord
lite väl slarvigt




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-27 15:37



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken charmig!
2009-10-27

  lodjuret/seglare VIP
hellre snö än mjäll eller otäcka fjäll
2009-10-27

    ej medlem längre
Fräsch liknelse!
2009-10-27

  Gunwale VIP
Ja, *K*, det får bli underrubriken!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP