Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska havet överraska oss före klimatet? Vem hinner först?


Trash vortex




Det finns en gryta
där plastsoppan röres om
Nu värmer vi den...




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 15:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när man läser dig är det mer en inre resa än en yttre nesa
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP