Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har satt lyckan på dropp

Du har utgått
den var sista gången du sändes live

dina ord är kvar i sms form
några mail

ett manuskript
som bleknar med tiden

jag har tänkt en del sista tiden
jag låter dina ord gå genom min kropp
tar del av alla minnen
smärtsamma, mörka men också vackra

jag lever med tankarna på dig och försöker försonas
jag har satt lyckan på dropp
denna tisdagsmorgon
i slutet av hösten
i början på vintern




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-27 20:22



Bookmark and Share


  Anna*
Applåd - väl förmedlad och gestaltad känsla
2009-10-28

  mare VIP
Bra skrivet..
2009-10-27

  aPorcupine
"Du har utgått"
- Vilken otroligt bra början på denna sorgliga dikt.

Dina ord beskiver verkligen smärta. *applåd*
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP