Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Vad betyder det egentligen när du säger"Jag älskar dig"?
Att du äger mig?
Att jag är skyldig att tala om vad jag än gör och vart jag än går?
Att du är den som ska läka, eller ge mig nya sår?
Att du ska vara den som står vid min sida, i vått och torrt?
Att du är den som ska torka mina tårar bort?
Att du har rätt att berätta mina fel och brister?
Att du har rätten att säga att om du lämnar mig, du inget mister?

Så länge var jag din, en ägodel.
Så lång tid tog det, innan jag insåg att det var fel.
Så mycket hårda ord, sådan smärta.
Så mycket "kärlek", ett krossat hjärta.
Så många minnen, jag önskar att jag kunde radera.
Så många svikna löften, att jag inte orkade mera.

Kom inte och tala om vad kärlek är.
När du inte vet innebörden, när du aldrig varit kär.




Fri vers av Seaborg
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seaborg