Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte


En vändpunkt

Du var min hjälpande hand.
Du var min styrka.

Du reste mig upp.
Sopade upp delarna av mig.

Ett bultande hjärta.
En förväntan.

Du gav mig nytt perspektiv.
Nya direktiv.

Du stack hål på min bubbla.
Tvingade mig att lämna den.
Den falska tryggheten.

Du gav mig mod.
Att våga vara.
Att ta plats.

Lät mig gå framåt.
Aldrig blicka bakåt.

Att våga tro.
Att våga känna.
Att våga leva.

Förbättra.
Förändra.




Fri vers (Prosapoesi) av Seaborg
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-22 19:36



Bookmark and Share


  wildah
Tycker om!
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Seaborg