Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det vänder

Du var så vacker
Så stark och trygg
Du var så tränad
Så oskygg
Du var så öppen
Så full av liv
Du var så lycklig
Med all tid

Men så kom dagen
Veckorna
Månaderna
Och åren

Att inte orka
Att inte se
Att inte kämpa
Att sluta le
Att bara finnas
Att bryta ihop
Att sluta minnas

Jag vill vara din livslust
Vill vara din balans
Vill ge dig styrka
Vill sätta dig i trans
Vill fortsätta kämpa
Vill våga tro
Vill ta tag i allt
Vill bygga en bro
Vill ge dig min värme
Vill hålla din hand
Vill förverkliga dina drömmar
Vill ro dig i land

Så Du där ute, om Du nu må existera
Ge mig styrkan, att orka mera




Prosa av Seaborg
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-30 14:18



Bookmark and Share


  wildah
Mycket fin!
2012-07-31

    ej medlem längre
Goda ord!
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Seaborg