Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckelpiga

Från ingenstans
Sitter du där
Så ensam
Så fridfull
Tänkande?
Längtande?
Att bara vara
Att bara finnas
Att iaktta




Prosa av Seaborg
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-30 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Värdigt.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Seaborg