Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att aldrig sluta älskas

Oavsett när jag kommer hem, möts jag av värme från dig
Oavsett vilket humör jag är på, får du mig alltid att skratta
Oavsett hur jävlig du än är, kan jag aldrig vara sur på dig en längre stund
Oavsett hur varmt eller kallt det är om natten, ligger du alltid vid min sida
Oavsett tidpunkt, vill du alltid ha bekräftelse
Du begär så lite, men ger så mycket




Prosa av Seaborg
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-04 19:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en hund, eller mannen är som en hund?
hvilket som, bra och äkta kärlek

må han va sån
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Seaborg