Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

vaknar i betongen
den jävla grå betongen

hur hamnade jag här
varför ringde du mig

jag dansade med kroppen
spriten hade tagit hand om mig
låtit mig få dansa, inget avbrott

nu ligger jag här någonstans
mellan din portuppgång
och tunnelbanan

utan nyckel
utan kod
fan också




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP