Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En 100 - ordare...


Hoppet...


I fjärran.

Där land möter hav,
vid stupets rand.

Vågar inte hoppa än.
Vill, men gör det sen.

Jag vill ha dej för alltid
men tiden rinner
som sand.
Men jag minns vår
sommars strand.

Där vi solade och lekte.
Där jag ditt bröst
stilla smekte.

(Så när jag nu funderar.
Om jag tar chansen och
kanske studerar.)

(Även om det inte
blir på din ort.)
Mitt hopp kommer
inte så fort.

Men i en framtid,
utan sorg.
Ser jag oss i vår borg...

Livets mitt.
Mitt blir ditt.
Ditt blir mitt.

Vill bara ha en...
och den är du.








Prosa (100-ordare) av Valdemar Anders
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 22:24



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
God lösning :) God läsning, fint!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders