Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var kvar

Jag har lufthunger
hatar min rädsla

rädd för min känsla
av saknad efter dig

håll om mig snälla
vänd dig om
och andas med mig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 21:19



Bookmark and Share


  karenina VIP
underbara rader som bekänner och beskriver den där oerhörda längtan, och rädslan
2009-10-28

  Anna*
Förmedlar känslan på några få rader ...
känner igen ... bra!
2009-10-28

  Maiah VIP
Helt underbar dikt
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP