Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart dags att flytta?

byta bostad för orden
hyran är snart för hög
om man jämför med boytan för meningarna

grannarna har blivit för många
vägg i vägg lever de
och om kvällen
vågar jag inte skrika de fraser
som egentligen definierar
mig

i rädsla för att höra
hur andra människor
dunkar i väggar
för att slippa oljudet




Fri vers av aPorcupine
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 15:26



Bookmark and Share


  Dan Isacsson
Så extremt mycket man känner igen sig. Visst, ingen djup dikt eller så men denna var bara rent skön att läsa. Andra känner likadant liksom. Säg till om du vill att jag ska gå in i extremkritiskt läge.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine