Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logiskt


"Mamma,
om svenska staten betalar för kronprinsessans bröllop,
varför blir vi inte bjudna på det då?"




Fri vers av leelee
Läst 461 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-28 08:51



Bookmark and Share


    //Nikita
klockrent ^^
2009-11-05

  Anna*
Precis så härligt oskuldsfullt som barn alltid uttrycker sig!
Kanonbra!
2009-10-28

    Bodil Sandberg
ja verkligen logik i stor kubik..varm applåd så bra!!
2009-10-28

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Men det blir vi ju - via TV :-)
2009-10-28

  blaite
Håller med. kungahuset kan vi flytta till Danmark
2009-10-28

  erkki
Förståndig flicka! Men hon vet inte vad det kostar att bli bjuden på stora kalas. Man ska ju vara fin...
Förresten, varför görs inte fina klänningar av papper, silkepapper t ex. De kan ju ändå bara användas en gång. "Tänk om det kommer någon gäst från förra kalaset".
2009-10-28

  walborg
Vad svarade mamma sitt kloka barn?
2009-10-28

    ej medlem längre
"Vad är en bal på slottet..." Din dotter är redan en filosof
2009-10-28

    ej medlem längre
ja, barn är rakt på sak.
frågan är hur många som skulle vilja gå på det kalaset?
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

leelee