Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halsband av glas

En efter en
spräcker jag bubblorna
de små
En efter en
spräcker jag bubblorna
som skimrar

Med hår som böljar,
flyter ut,
i lilaglittrande
glaskristall
och en sprudlande glädje
som kittlar mig om halsen




Fri vers av Konnichiwa
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa