Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såhär kändes det en natt då jag stod på altanen och tittade på stjärnhimlen. Natten var så klar att man såg hela galaxer...


Galax

Jag såg galax på galax
stjärnorna ökade, minskade
det var oändligheten
som fanns framför mig
det var magin
jag hade mött




Fri vers av Konnichiwa
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-10-28 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa