Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till forntiden

Spring
för vad ska vi stanna i verkligheten för?
Om du flyr
kanske du slipper undan
förändringen

Sitt tungt i din stol
krama armstöden
titta på det hemska
levande
framför dig
Blunda
och se bara mörkret,
titta i titthål
tillbaka till forntiden

[det är inte svenskt att vara rasist]




Fri vers av Konnichiwa
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-10-28 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa