Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bortse från de två sista styckena så tycker jag den är ganska bra. titeln står för "scatterad seashells joining two immaculate minds together as one" pretantiöst, javisst.


S.S.J.T.I.M.T.A.O

Skuggan från tusentals snäckskal
Reflekteras i dina gröna ögon
Drömmen om ett liv som inte är mitt
Drömmen om en kärlek
Som ryms i min hjärna, men inte i mina händer
Drömmen om att låta den komma ut

Men jag vet inte om jag vill ha dig
eller om jag vill vara dig
eller om jag redan är dig

Du kanske är en reaktion -
på alla mina besvikelser
du är allt som inte de är
du är jag

och inte minst ett tidsfördriv att dö för
cut the crap Jocke Berg!
han föstörde just min dikt.




Fri vers av Sundström
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström