Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är sådana här kvällar man önskar att koltrasten sjöng utanför ens fönster.


5575

Tonårstårar. Tonårsrum tonårskärlek tonårslycka.
Adrenalin som sprider sig. Lyckan är som heroin.
Do I not make it obvious enough?
Lilla du,
Inget är uppenbart nog för någon som aldrig förut blivit älskad.
Jag dansar tyst när du har gått.
Gråter en tår för allt vackert i världen.
Femtusen kilometer kan inte stoppa oss.




Fri vers av Sundström
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-25 00:14



Bookmark and Share


  sara-alice
all min kärlek till dig och din text

(du är alltid älskad)
2010-04-04

  peter markurth
skickligt utförd känns, mkt bra
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström