Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just another darwinian blues.


Balance Center no.2

Vi krälar hjälplöst i leran på din väg
Regnet faller efter dig
får vägens damm att gråta
Men du är obefläckad
och de är urkärnade
jag drömde om att släntra i solen
men här är jag nu
fast
i leran på din väg

I don't want to get stoned.




Fri vers av Sundström
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-19 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström