Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
världens bästa soundtrack och jag måste bjuda dig


Jag hör dig och vill ha dig här

Jag vill vill vill
ven vågar orkar klarar inte
vågar inte möta sanningen
orkar inte höra dig säga nej
klarar ingen annan sanning än dina fingrar mot banden och strängarna
"don't go away from me"




Fri vers av Sundström
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström