Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagarna verkar falla genom dig

Norra Amerika har en dröm om solljus
och den blonde engelsmannen sjunger sorg
A L L T I D
alltid har han känt så

och kanske försöker han förvandla sorgen till lyckliga pengar
bär han också på en nordamerikansk dröm?
everybody's been there and I don't mean on vacation

eller bär han bara
S K R I K E T
djupt inom sig?

och det måste få komma ut för annars blir han helt komplett spritt språngande galen.

så han släpper ut skriket till ett ackompangemang av luddig gitarr och hemlig bas
jazziga trummor

men känslan stannar

I backing vocals hörs hans skrik som mest
Ett gallskrik av ångest, täckt av ord

Blow, blow me out I am so sad, I don't know why.




Fri vers av Sundström
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström