Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt eller bakåt - hit eller dit




Vart går vägen

Vart går vägen där jag går

ställer jag mig frågan

kan du följa mina spår

tror du att du vågar

 

Vill du gå åt samma håll

törs du gå den vägen

jag har ingen riktig koll

men du kan leda stegen




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 13:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skrivet...
2009-10-29

  Baystream
Åååh jut nu - passar den här in PERFEKT i mitt liv! Super fin!
Enkel men vacker!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP