Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, ibland undrar jag varför jag inte sover jämt... :-)




Sömn är ett underskattat nöje

Lyckan ler - kär igen.

En underbar man, vi har känt varandra länge, men först nu har det blivit ”Vi”.

Vi förbereder oss inför en fest i hans hus. Det stormar ute och när jag står och sminkar mig så får vinden tag i huset och hela huset flyger iväg!

Kaaaattttaaaastrooooof!

”Att lyckan alltid ska vara så kortvarig”, är min patetiska tanke när vi kraschlandar.

Men döm om min och hans förvåning när vi och huset glider fram längs marken och vi stannar oskadda.

Jublet jublar i mig!

Ett underbart jubel för kropp och själ att vakna till.

Tack hjärnan!




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-28 14:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
leeer så snyggt om denna fantastiska sömn
och det förunderliga drömmandet!!
2009-10-30

  Cosmic Johanna
ojojojo, här var det dramatik,

underbart att bli så tagen och överraskas...

varma applåder!
2009-10-29

    ej medlem längre
Vilken skön scen! Du har en begåvad liten manusförfattare och drömregissör inne i din hjärna. Den här texten sätter igång symbol- och drömtolkaren inom mig.
2009-10-28

  ~Leonardo~
Drömmar kan ibland vara så härliga, den här var skön. men man bestämmer inte själv manus.
2009-10-28

  walborg
Grattis!
2009-10-28

  erkki
Den här är konkurrenskraftig. Så, nu talar vi inte mer om det!
För övrigt är snarkning= skratt när man sover. Unnas man inte att ha lite roligt då. Också!
Din "hundring" är faktiskt riktigt originell, tydligt beskrivande och därmed bra.
2009-10-28

  blaite
Underbart..
2009-10-28

    Max Poisé
Lyckan måste nog vara kortvarig, annars är det inte lycka, det är vardag...

:-)
2009-10-28

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Håller absolut med. Tänk vilka äventyr man får vara med om i detta tillstånd!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

leelee