Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYHETENS BEHAG IDAG



Nyhetens behag datorer
leka och spela undersöka,

lära

nydator massa nya möjligheter
till mitt skapande och skrivande,

tack far

mycket nytt att lära dom nya
programmen är annorlunda ,

jag begrundar

lyxen med att ha det
senaste plattskärmen,

känner mig som en
tonårsunge bortskämd,

men nöjd

massor av nya saker jag
inte kan ska jag lära mig,

genast

vill kunna allt nu med
en gång sitter säkert,

natten lång





Fri vers av Fånga dagen
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 19:04



Bookmark and Share


  lycksele
du fick till en bra dikt av din nya dator. grattis!
2009-10-28

  Catharina Edin VIP
Låter kul och givande!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen