Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad kvinna

Du hade aldrig behövt slå det där slaget

inte skrikit
inte låst dörren
inte dragit ned persiennen
inte klippt av telefonledningen

din närvaro
hade räckt

för att hon skulle sitta paralyserad
förlamad av rädsla
utan att våga
utan att leva




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-10-28 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP