Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek är hårt att bära




Svek

Ledsen arg frustrerad

viker jag åt sidan

låter sveket svida

likt salt i öppet sår

 

Kommer aldrig glömma

löften bara tomma

bubblor ut i luften

ingenting finns kvar




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 1217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-28 20:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Det kan göra så ont....bra..
2009-10-29

    Miss Johansson
Texten känns,
applåd !
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP