Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarkatt


Före/under/efter 2

Jag levde den natten
vi levde den natten

såg ut över hydepark

du tog min hand
värmde mina fingrar
utforskade mina ögon

din förlovningsring gnistrade
du gnistrade

Visste du då
eller hade du vetat hela tiden
att vi aldrig
skulle komma hem




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP