Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarkatt


Före/under/efter 4

I en taxi på väg till flygplatsen
mina tårar kommer okotrollerat
i takt med regnet

Jag böjer mitt huvud snett nedåt
försöker vrida bort tiden

Det som varit påminner mig
långsamt gör sig framtiden gällande

Dina frågor skrämmer mig
din frånvaro oroar mig

det som väntar krossar mig

Visste du då
eller hade du vetat hela tiden
att vi aldrig
skulle komma hem




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-10-28 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP