Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar dig

Jag ska sova nu
jag börjar kunna sova igen

det är skönt att kunna sova igen
fast du väcker mig varje natt

jag tänker på dig en stund
sen somnar jag om

det är morgon och du återkommer
men sen äter jag frukost

på väg hem från jobbet
tror jag att det är dig jag ser

kanske är det dig jag ser
där på bussen, på väg bort

men när jag lägger mig ikväll
ska jag lämna dig

men jag vill inte
och kommer aldrig
att glömma dig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP