Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

separation

bra för mig
bra för dig

nu står vi nakna
utan varandra

i tappra försök att
stävja min rädsla

släpper jag in en efter en
att ta plats
att sona mig
att försonas med mig

som natten blöder
som dagen läker

tiden räcker inte till
att glömma eller förinta
det som pågår






Fri vers (Fri form) av Jesper E VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP