Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu

Fan sitter här och skriker, jävligt många ord i mitt öra. Ja ja, jag hör dig. Lämna mig nu, förhelvete, orkar inte skriva ner dom där orden. Vilka ord föresten, jag har missat flera av dom och vad betyder det om jag bara förmedlar fragment. Inget! inget av det du sagt kan hjälpa mig att tyda dina skrik. Var tydlig, tala långsamt jag måste kunna uppfatta varje nyans, gult, rött, blått, grönt. Technicolor! ja du vet som det är på tv, när alla sover och jag sitter uppe och tittar på tv, och du drömmer med bag in box idroppform som du hängt på en ställning brevid sängen. Vi tar det i morgon!




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP