Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia





kärlek på ett silverfat

bländas, månljus

du andas skimmer i natten

jag fylls

av din luft, mitt vatten

jag dricker dig

kysser

till sömns

dina armar

slutna ögon, landar

sömnlöshet













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-29 00:16



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Kan man begära mycket mera..bra
2009-10-29

  stenen/ Yv Ericsson
Skön dikt. Då jag hatar att sova bort livet.
2009-10-29

  peter markurth
söt....
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP