Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenmodeller i din kalender från tvåtusensex



Jag kletar smink på mitt tangentbord
för att fylla upp
tomrum

skapar nya rörelser med munnen
ansiktet och kroppen


mimik

 

 

Ord kan inte mätta min hörsel
ingen röst
får mina stämband i rörelse

uttryck i större skala

som söndagsskola och lördagsgodis
fredagsmys och ångestmåndag


jag syr fast mina fingrar i varandra så vi inte kan
hålla hand

 

 


Hej, Du!
ställ dig i kö
skriv upp dig på någon lista

någonstans

 

Ta en nummerlapp
(hundratjugioett nummer före. det blir många ångestmåndagar att stå ut)

 

 

 
För jag har bestämt mig
att jag tänker spela förvånad när du ger ditt nummer till nästa man [din jävla fegis]

 

jag väntar febrilt.

 

 

 

 

 

 

 

(det kommer aldrig bli din tur)

 

 





Fri vers av *Camilla*
Läst 1105 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2009-10-29 10:21



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Den här var riktigt, riktigt bra. Du är verkligen superduktig.
2010-04-20

    Kalle Bobbie Immanuel
Detta är riktigt bra, det kursiverade är riktigt snyggt. Gott att du återvänder till ångestmåndag. Intressant och spännande från början till slut.
2010-02-01

  Mr Lindemann VIP
Ja, att vara ett nummer i dennavärlden förlåter inte att man ofta ger ut sig i olika slags nummerupplysningar så
2010-01-15

  Staffan Welroos VIP
riktigt lysande skrivet... impad.
2009-12-17

  blaite
Så coolt så bra..
2009-11-24

  Miss Mod
En tendens till desperation lyser, men anar bakom en sorts balans, så tänker jag.
2009-11-02

  vårflickan
Speciell, på ett underbart bra sett!
2009-11-02

    ej medlem längre
Du har väldigt bra flow i dina texter.
Vattenrutschbanekänsla.
2009-11-01

  Heartscene
ett ord. underbar
2009-11-01

    Tea Alex
jag syr fast mina fingrar i varandra så vi inte kan
hålla hand


Det här fastnade jag totalt för!!!
2009-10-29

  Hanna Hansson
Denna vers är verkligen värd att läsa! Flera gånger om. Tyckte jättemycket om den. :)
2009-10-29

  Bodil Sandberg VIP
En dikt skrivet med raka rör och ändå med svårmods dramatiska djupa undertoner som lyfter och fullkomligar..ja klös och driv och likafullt en smärtas gripande stråk igenom - oerhört snyggt!!
2009-10-29

  Gunnar Odhner
Bra klös i de orden. Jag skulle ge upp utan att ens ta en nummerlapp.
2009-10-29

  Catharina Edin VIP
En drastisk åtgärd, att sy ihop fingrarna, men en mycket trovärdig bild i denna fint löpande text!
2009-10-29

  notsomad
intressant och fängslande text, man vet liksom inte vad som väntar i nästa mening och det trollbinder mig.
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*