Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sky's the limit

Finner dig inte någonstans
förutom när jag blundar
och föreställer mig dina läppar

Hur dem målar på min hud


Längtan och förtvivlan
föddes under mindre än en sekund



Det var allt som krävdes för att jag skulle bländas
- och nu är det bara du som kan leda mig rätt



Världen som är så stor
blev så liten
på en nanosekund, du vet

en miljarddels sekund
[Nio nollor]






Men jag finner dig ingenstans
Snurrar runt i mina lakan
och önskar att hitta dig där




Men du är på andra sidan jorden
~bokstavligen






Våra planer för oss tillsammans om fyrtioåtta dagar
för att sedan ta oss ifrån varandra igen

Orättvisa och förtjusning fyller ut min bröstkorg
Allt i ett




Men det är väl det här som kallas kärlek
har jag hört






när inte ens 13 871 km kan hålla oss isär














[Can't wait to meet you again "down under", darling]










Fri vers (Fri form) av *Camilla*
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-19 11:32



Bookmark and Share


  aol
Stark text som talar till en,
2014-05-28

  Hans Christian
Helt underbar dikt om längtan och kärlek!
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*