Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundvis hittar du flamingo-rosa fragment av känslor inuti mig




Du har
pappersflarn i ditt hår och jag
skrattar fast i din bröstkorg
Gräver i väggar av lera och
frigör dina begär


Smular sönder alla minnen
i en hög av ångest gömmer jag dig
och älskar med dig
Låtsas att du är mjuk mot min hy


men du river mig röd



Och jag skrattar så högt
så du ska höra att jag
känner än
för jag domnar sakta men jag känner dig






Glasflisor under nagelkanter och
jag skrapar mig upp över tegelbruk 
för att finna tomhet 




Istappsblåa ögonhinnor glimtar
och du förgiftar mig med känslor
som gift i mina luftgångar
förtär du mig










Brinner i mig

















och allt som var vi är inte mer
Sprider aska i min kropp

Allt som är jag
får liv






Och jag

Är


















som jag aldrig varit







Starkare än någonsin







Fri vers av *Camilla*
Läst 498 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-08 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*