Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Figurerar bakom kulisser och agerar stjärna när ögon slocknat




Tvingar kroppen slå bakut
och jag skrynklar ihop den inifrån
Tömmer och dränerar


försöker bli ingenting




Krampar in i sömn
hjärtat slog hundratvå slag per minut
inatt och jag brann in i frossa



Detox



Leker med livet
Det är inte längre livet
som leker



Oemotståndligt förbjudet
Ohyggligt vackert
Orkeslös kamp men helt
Ok-ej





Fallfärdig i rusningstid
mellan människor av karaktär
Jag Är















Ofrivilligt

















Du ilar i öronen som klockspel
men jag vill aldrig höra dig sluta













Fri vers (Fri form) av *Camilla*
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 13:32



Bookmark and Share


  scandal
perfekt, vackert.
2011-11-22

  Gunnar Odhner
Beskrivningarna av k(r)ampen går in under huden.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*