Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är svår att ta på men finns alltid där




Själen

Ser du själen i min blick

när jag tittar mot dig

ser du vad du inte fick

du är långt ifrån mig

 

 Lika barn de leka bäst

säger gammal sägen

ser nu från min egen test

att du har tappat vägen

 

När du åter i dig finner

det du verkar sakna

kan du stanna här bredvid mig

och vår kärlek vinner

 

 

 

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2009-10-29 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP