Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle jag vara beroende?



Kan du sluta
Jag tror att det har blivit lite för mycket
Inte mer nu, hör du!

Kan du säga hur mycket det kan röra sig om?
Nej, jag tänkte väl det
Eller vad det innehöll
Nej, just det

Jag tror du får komma med här
så ska du få sova orden av dig


Dagen efter
Går in på alla dessa dikter
En del förvånar
Har jag verkligen skrivit detta?

En del är faktiskt lite roligt
Men jag ser ju sorgen bakom
så det är inte riktigt roligt ändå

Men en del är VERKLIGEN inte mitt
Jodå, det finns bevis

Nej, säger jag,
men jag vet ju, jag ser ju

Dom har mitt DNA!

Tror förresten inte
att jag är nykter än.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-29 16:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
hahaha...helt underbar!
2009-11-02

    eva m h
Ja dikteri kan verkligen vara beroendeframkallande

så ock att hänga på poeter.se :-)
2009-10-29

  lodjuret/seglare VIP
jag skrattade gott när jag läste den här, jag tror att det är den blivande (storpy)romanen
i dig som skriver så du får en överdos då och då
det finns föräldrar som låter döpa sina barn i dessa okristliga tider
en del får heta freja istället för petra, skröna istället för saga, lisa istället för fina
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP