Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast genom smärta föds insikter........möjligheter....


Själens smärta



Mörkret faller

långsamt i mitt
inre rum

där ingen har
tillträde

utom dem som
berört mitt innersta

det är frånvaron
av närheten som
gjort mig tom

när den sedan kom

slets mina försvar
i stycken

gråten väckte
min glädje
att äntligen förmå
mig ta emot

finnas till

även

för mig själv.































































Fri vers (Prosapoesi) av Karin Rosberg
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-29 20:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag tycker den här är enastående snygg.. vackert enkelt naket skrivet hur det mörka ensamma viker för den goda närhet som äntligen kom!
2009-10-30

    ej medlem längre
Fin dikt! alla söker vi närhet på något sätt.. jättefint skrivet!
2009-10-30

  Kathrina
jättefin.
skönt att känna sig samhörig och trygg med sig själv. borde fler kunna
2009-10-29

  oMareld
vackert...
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg