Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Kanske bara vara
finnas till
och andas frisk luft
Kanske är det livet
att aldrig tvingas till annat
än att bara
Leva
Saltvatten
eroderar stenen
saltvattenstänk i ögat
sinar när känslorna också gör det
Vad gör att man känner sig levande
andandes
älskandes?
Kanske ett barn
så rent och älskar utan eftertanke
Bara älskar
och är
Trygg
Tänk
vilken underbar tillvaro!

 

Jacqueline 




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-29 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP