Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst i Grisslehamn

dom tänder av på en avskild väg
längst ute på skatudden

även byn är tom
nästan spöklik

den som fylldes av liv
för bara några veckor sedan

det enda man hör är vågorna som slår
mot den nakna kajen

loskär ligger öde
som det alltid har gjort

men skrämmer mig mer nu
än när jag var här som barn

jag tänkte aldrig på det då
men jag tänker på det nu

undrar om det finns något liv därute
nån måste besöka denna ödsliga plats

vad händer där ute i mörkret
finns det någon där

som hör mig
tänker på mig





Fri vers av Jesper E VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP