Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bardomsminnen från Grisslehamn

Jag lekte här som barn
jag kände varje klippa
varenda sten som låg under mina mjuka fötter

jag var aldrig rädd
inte i skogen
inte på dagen, kvällen eller natten

den var skönt här
det var lungt här

jag hade min första kärlek här
jag hade tur här

jag saknar mitt sommarhus
när jag cycklade runt och ägde hela byn

mina utflykter till dom olika världsdelarna
som jag hittade på
mina gömställen som ingen annan kände till

det var här som jag levde på somrarna
tills min bardom sakta övergick till tonår

det var här jag växte och fick ro
det var det här som togs ifrån mig

som aldrig kommer tillbaka
det är det här jag saknar

jag älskar dig Grisslehamn




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP